Alleen de medewerkers van Tinder hebben inzicht in de geheime results van alle Tinder gebruikers

Alleen de medewerkers van Tinder hebben inzicht in de geheime results van alle Tinder gebruikers

Wat bepaalt de get?

Omdat de werkelijke berekening van je Elo get niet bekend is blijft het gissen wat meespeelt voor de berekening. Home de ervaringen van anderen en a€?educated guessesa€? wordt verwacht dat deze aspecten een rol spelen:

  • Het amount gebruikers pass away je liken en hun eigen Elo get
  • Hoe kieskeurig je bent (bijna niet of veel te veel liken was niet goed)
  • Of je berichten verstuurd fulfilled je matches
  • Je activiteit op Tinder

Hoe vind je je get?

Jammer genoeg is het niet mogelijk om zelf je Elo score te bekijken. Als gebruiker kun je alleen een inschatting maken van je Elo get, op grounds van de profielen die voorgesteld worden. Wie de allermooiste vrouwen of mannen te zien krijgt wordt home Tinder als populair gezien. Swipe je bijna continu naar links omdat je geen kwaliteitsvoorstellen krijgt? Dan is actually de kans groot dat je eigen profiel wat verbetering kan gebruiken. Bovendien worden profielen came across een hoge Elo get vaker aan andere leden getoond dan profielen came across een lage Elo score.

Hoge beoordeling, vaker getoond worden

Nu je weet dat er zoiets bestaat als een Tinder algoritme die de scores van alle gebruikers bijhoudt vraag je je waarschijnlijk af hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken. Hoe verhoog je je Elo score zodat je betere voorstellen krijgt? Hoe zorg je ervoor dat Tinder je profiel hoger beoordeeld en vaker aan anderen laat zien?

Een nieuw profiel was populair

Als je je aanmeldt op Tinder wordt dat beloond found additional populariteit. Nieuwe profielen worden gedurende enkele dagen back veel getoond aan andere gebruikers. Gedurende deze periode wordt de ELO-score van je profiel berekend. Als de tijdelijk increase afgelopen is dan bepaalt deze score je zichtbaarheid en de sexsearch.com review doelgroep. Dit was de reden waarom je in de eerste dagen relatief veel voorstellen en fits krijgt en waarom dat aantal binnen korte tijd snel daalt. Het ligt niet aan jou als je dit meemaakt, iedereen maakt dit mee.

De Elo get verhogen

Het is actually mogelijk om je Elo score tijdens de levensduur van je profiel te beA?nvloeden. Alles wat je aan je profiel verandert waardoor het aantrekkelijker is actually voor anderen heeft effect op je get. Een inform van je Tinder biography, betere foto’s van jezelf en de toevoeging van extra’s zoals een looping video clip; al deze wijzigingen kunnen je Tinder get verhogen.

Dit gebeurt niet meteen. Het kan een tijd duren voordat je het impact van de wijzigingen gaat zien. Je historie, found het minder goede profiel, telt namelijk ook mee voor je huidige Tinder score. Als je je rating wilt verhogen dan kun je dit het snelst doen door je profiel te resetten (verwijderen) zodat je found een schone lei (nieuwe rating) begint. Dit zijn alle manieren om je Tinder score te verhogen.

Nieuwe foto’s plaatsen

Als je profiel minder populair wordt kun je dit verbeteren home nieuwe en betere foto’s op je profiel te zetten. Het kan echter wel even duren voordat de software hier op reageert home je een hogere standing te geven. Het are dus niet zo dat als je nieuwe foto’s plaatst of je profielinformatie aanvult je dan meteen populairder wordt. Je zult daarbij dus het nodige geduld moeten hebben. Daar komt natuurlijk nog bij dat het niet gezegd try dat dan ook de juiste personen op jouw profiel gaan reageren.

Wees een actieve gebruiker

Het klinkt logisch en het klopt dus ook. Als je op Tinder spot en je bent een actieve gebruiker perish elke dag wel even op de app te vinden try en profielen bekijkt dan zal dit de populariteit van jouw profiel zeker ten goede komen. Je hoeft ook weer niet hele dagen op Tinder te zitten need dat werkt dan vaak weer averechts. Als je een Plus abonnement hebt dan kun je bijvoorbeeld onbeperkt likes uitdelen home profielen naar rechts te swipen. Maar als je dit te vaak doet wordt het afgestraft en daalt je populariteit.

Leave a Reply